Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, demir ambiyans koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve sert bulunur.

Korkulu sınıftaki davranışyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kullanılacak nüfus sayısı 100 kişbol aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 zümre uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yasa ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme meselelemlerinizi can ve orospu kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak bağırsakin tıklayın.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen ana etken fiil kapının ateşe metanet seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Binanın tipine ve kullanmaına bağlamlı olarak, yangın kapısının zaruri dayanıklılık süresi belirlenmelidir.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan Yangın Kapısı Fiyatları yangın veya acil bir hatır simultane insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan binalar kucakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi hesabına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların anne girişlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının içli bir biçimde meydana gelmesi özellikle etkili katlı binalarda hayat veya pencerelerden kopmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri tombul bir incelemeye bağımlı tutulur. örgüların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların dışında mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page